Lietuvos 1998 m. Olimpinių vilčių čempionato rezultatai

2012 m. rugsėjo 22-23 d. Joniškyje vyko Lietuvos jaunučių "Olimpinių vilčių"stalo teniso finalinės varžybos. Asmeninės varžybos vyko , merginų, vaikinų ir mišraus dvejetų varžybos.Po dviejų dienų atkaklių kovų paaiškėjo nugalėtojai bei prizininkai. Asmeninėse varžybose mergaičių grupėje I vietą užėmė Neta Alon (Vilnius), antra-Jogailė Rudzinskaitė (Kaunas), trečia-Erika Satkevičiūtė (Panevėžys). Berniukų grupėje neįveikiamas buvo kaunietis Medardas Stankevičius, antras-šiaulietis Benas Skirmantas, trečias-kaunietis Darius Stankevičius.

Pirmąją vietą mergaičių dvejeto rungtyje iškovojo K.Kazlauskaitė (Klaipėda) su J.Rimkevičiūte (Joniškis). Sportininkės finale rezultatu 3:2(10,-8,12,-9,9) įveikė priešininkes iš Vilniaus E.Orlovaitę ir J.Sokolovskytę. Trečiąją vietą iškovojo šiaulietės V.Ražinskytė ir I.Šimkutė.

Berniukų dvejeto rungtyje pirmąja vieta džiaugėsi B.Skirmantas(Šiauliai) su R.Lesiv (Jonava). Nugalėtojai rezultatu 3:2(6,9,-7,-4,9) įveikė joniškietį Romualdą Franckaitį su vilniečiu Adomu Zabelevičiu. Treti - Daimontas Ušackas su Donatu Vadeika(Širvintos) ir Jegoras Vetrovas su Baliu Žalnieriūnu (Vilnius)

Mergaičių dvejetų varžybose nugalėjo Karolina Raginskaitė su Gintare Blažytė (Širvintos), antros - Vanesa Ražinskytė su Ieva Šimkute (Šiauliai), trečios - Neta Alon (Vilnius) su Jogaile Rudzinskaite (Kaunas) ir Naomi Alon su Adėle Gudynaite (Vilnius).

Mišrių dvejetų varžybų prizininkais tapo: 1v. Benas Skirmantas su Ieva Šimkutė (Šiauliai), 2 v. Daimonas Ušackas su Karolina Raginskaitė (Širvintos), 3 v. . Romualdas Franckaitis (Joniškis) su Vanesa Ražinskytė (Šiauliai) ir Adomas Zabelevičius su Saulenė Striogaitė (Vilnius).

Sveikname nugalėtojus ir prizininkus

Grįžti